Betingelser

Alle priser er incl. moms, dog excl. transport.


Alle Diner Transportable menuer og buffeter er min. 10 cov.


Menuer I buffeter skal bestilles mindst 1 uge før ønsket levering I afhentning.

Kuvertantallet kan reguleres indtil 3 dage før afholdelse, dog aldrig under 10 cov.

Depositum betales ved levering I afhentning og udgør kr. 100. Depositum returneres, når servicen afhentes I tilbageleveres til restauranten.


Vi gør opmærksom på, at udlånt service skal afleveres i ren gjort tilstand, senest 7 dage efter arrangementafholdelse.

 

Levering
10-29 couv. 100 kr., 8900 Randers
Fra 30 couv. frit leveret, 8900 Randers

Undenfor 8900 Randers, ring og få en pris

 

Betaling
Betaling skal foretages senest ved levering / afhentning


Kokke og serveringsmateriale

Skal dit arrangement have et ekstra "pift", har i mulighed for at leje professionel kok og / eller serveringspersonale. Prisen er kr. 400 pr. time for en kok, og kr. 300 pr. time for serveringspersonale. Begge dele pr. person og der skal aflønnes for min. 4 timer pr. person.


Afregning af lejet personale, sker efter aftale med direktør Claus Klit eller restaurantchef Kristina Klit.


De er altid velkommen til en snak om Deres arrangement. Aftal en tid og kig ind til os.

 

 
Facebook
Til forside

Niels Ebbesens Spisehus  |  Storegade 13  |  8900 Randers C  |  Tlf: 86 43 32 26  |  E-mail: info@nielsebbesens.dk