Selskabsmenuer

Sammensæt selv menuen - kun ud af huset - min. 10 kuverter

 

Forretter

Rejecocktail

m/ kaviar, asparges & dressing

 

Lakseroulade

m/ salat, pesto og dressing

 

Røget laks

m/ salat, magochutney og pesto

 

Hønsesalat

m/ ananas & bacon

 

Tunmousse

m/ salat

 

Tarteletter

m/ høns i asparges

 

Supper

Aspargessuppe

m/ kødboller

 

Svampesuppe

m/ ristede svampe

 

Karrysuppe

m/ hønsekød & ris


 

Forretten tallerken- eller fadanrettes efter aftale. Suppe leveres i gryde.

Såvel forretter som supper, leveres med brød og smør.

 

Hovedretter

Helstegt oksefilet
m/ smøristede kartofler, rødvinssauce, tyttebær, grøntsager, mixed salat & dressing


 

Kalvesteg stegt som vildt
m/ brunede kartofler, hvide kartofler, vildtsauce, waldorfsalat, grøntsager, surt & sødt


 

GI. dags oksesteg
m/ glasserede perleløg, brunede kartofler, hvide kartofler, flødesauce, grøntsager, surt & sødt


 

Fyldt svinemørbrad
m/ hvide kartofler, champignonsauce, grøntsager, mixet salat & dressing


 

Helstegt kalvecoulotte
m/ flødekartofler, grøntsager, mixet salat & dressing



Desserter

Chokolademuffin

m/ frugter & vanille creme fraiche

 

Mandel-marzarin kage

m/ syltede frugter

 

GI. dags æblekage

m/ flødeskum

 

Islagkage

m/ pynt

 


 

Valgfri hovedret + forret eller suppe

249,- pr. couv.

 


Valgfri hovedret + dessert

249,-  pr. couv


 

Valgfri forret + hovedret eller valgfri suppe + dessert

289,-  pr. couv.


 
Facebook
Til forside

Niels Ebbesens Spisehus  |  Storegade 13  |  8900 Randers C  |  Tlf: 86 43 32 26  |  E-mail: info@nielsebbesens.dk