Randersugen 2018

AFTENKORT 16.00


Forretter

                                         

Rejecocktail med asparges, kaviar og dressing   


Tunmousse med salat, tomat, agurk og dressing 

                                                       

                                                                 Hønsesalat med syltede ananas og røget bacon                                                                   

                                         Hjemmelavet lakseroulade med salat, pesto og balsamico                                          



( Til alle forretter serveres der friskbagt brød og smør )

 


 HovedretteR  

                        

Niels ebbesens gryderet med oksefilet, oksemørbrad, champignons, løg og bacon. hertil pomfrits 



Helstegt oksefilet med smørristede kartofler, grøntsager, tyttebær og hjemmelavet bearnaisesauce 



Fransk landyllingbryst med pomfrits, grøntsager, råsyltede tyttebær og hjemmelavet bearnaisesauce 


Ovnbagt Østersø laks med smørristede kartofler, grøntsager, råsyltede tyttebær og hummersauce


( Tilkøb: stor fri salatbar for kun 35 kr. pr. pers. )



Desserter


Stor ta`selv isbar med forskellige slags is og sorbet samt div. Tilbehør   


Chokoladebrownie med vanillieis og syltede abrikoser   


Irish coffee med 2 cl. whisky, kandispind og flødeskum    


      Lun belgiske vafler med vanillieis, syltetøj, frugter og chokolade


                                       

Valgfri forret eller dessert.............98,-

Valgfri hovedret.............................298,-

Tilbud:    2 valgfri retter.................348,-

Tilbud:    3 valgfri retter.................398,-
 
Facebook
Til forside

Niels Ebbesens Spisehus  |  Storegade 13  |  8900 Randers C  |  Tlf: 86 43 32 26  |  E-mail: info@nielsebbesens.dk