A la carte menu

Fra kl. 11.30 - 22.00

Forretter


Rejecocktail

m/ asparges, agurk, tomat, citron og kaviar samt rød dressing



Hjemmelavet lakseroulade

m/ salat, pesto, lakserogn og balsamicogalze

 


Svampesuppe

m/ ristede svampe, røget bacon og krydderurter.



 Hønsesalat

m/ syltede ananas og røget bacon. Pyntet med tomater og krydderurter



( Til alle forretter serveres der friskbagt brød og smør )

 

 

Hovedretter


Fransk landkyllingebryst 

m/ bagt kartoffel, kryddersmør og grøntsager



Ovnbagt Østersø laks 

m/ smørristede kartofler, grøntsager og hjemmelavet hollandaisesauce



Niels Ebbesens gryderet

m/ oksefilet, oksemørbrad, champignons, løg og bacon. Hertil pomfrits, ris eller kartoffelmos

 


 Steak af oksefilet (200 g.) 

m/ pomfrits, grøntsager og champignonssauce

 ( Ekstra 100 g. kød + 50 kr )



Tournedos af oksemørbrad (100g.)

m/ smørristede kartofler, grøntsager og hjemmelavet bearnaisesauce 

( Ekstra 100 g. kød + 50 kr. )


( Tilkøb:  Stor fri salatbar som tilbehør 35 kr. pr. person   /   Salatbar som hovedret 85 kr. pr. person )

 

 

Desserter


Hjemmelavet pandekage

m/ vanilleis og chokoladesauce

 


Ta' selv isbar 

m/ forskellige slags is, sorbet samt tilbehør

 


Lune belgiske vafler

m/ vanilleis, syltetøj, sæsonens frugter og chokoladesauce

 


Chokoladekurv

m/ 3 slags is, årstidens frugter og guf



Irish Coffee 

med 2 cl. whisky, kandispind og flødeskum




 Valgfri forret eller dessert.......................98 kr.


Valgfra hovedret......................................248 kr.


Tilbud: 2 valgfri retter...............................298 kr. 


Tilbud: 3 valgfri retter..............................348 kr.






 
Facebook
Til forside

Niels Ebbesens Spisehus  |  Storegade 13  |  8900 Randers C  |  Tlf: 86 43 32 26  |  E-mail: info@nielsebbesens.dk